Τελευταία ανανέωση: 8/11/2019


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15:40 ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4




*** ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE METEO-THESSALIA.GR ***

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Πρόγνωση καιρού Αγιάς απο Δευτέρα-Τετάρτη 19-21/11/12

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Δευτέρα σε ολόκληρη την θεσσαλία.Έτσι περιμένουμε νεφώσεις που όσο περνά η ώρα θα αυξάνονται και απο τις μεσημεριανές ώρες θα ξεκινήσει βροχή ασθενούς έως μέτριας έντασης,η οποία μέσα στην νύχτα θα ενταθεί,οι άνεμοι ανατολικοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 9 έως 14 βαθμούς κελσίου.



Την Τρίτη αναμένουμε νεφώσεις με βροχές που κατα περιόδους θα είναι έντονες,οι άνεμοι ανατολικοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 15 βαθμούς κελσίου.




Τέλος την Τετάρτη θα συνεχιστεί η κακοκαιρία με βροχές έντονες μέχρι και τις απογευματινές ώρες,απο το βράδυ σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν,οι άνεμοι ανατολικοί 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 11 έως 14 βαθμούς κελσίου.


Αξίζει να επισημανθεί το γεγονός οτι επειδή η κακοκαιρία θα κρατήσει 3 ημέρες,θα έχει δηλαδή διάρκεια και έντονα φαινόμενα,οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κυρίως σε παραθαλάσσιες περιοχές όπου θα υπάρχουν καταιγίδες,αλλά και σε ορεινούς όγκους!
Η εκδήλωση τοπικών πλημμυρών είναι πολύ πιθανή,γι'αυτό δείξτε την ανάλογη προσοχή!!

Το παρόν δελτίο καιρού θα ανανεωθεί πάλι,άν και εφόσον αλλάξουν τα στοχεία και κριθεί απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου