Τελευταία ανανέωση: 8/11/2019


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15:40 ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4




*** ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE METEO-THESSALIA.GR ***

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Πρόγνωση Αγιάς Τρίτη-Πέμπτη 30/12/14 - 1/1/15


 Συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός την Τρίτη στην κωμόπολη ενώ πρίν το μεσημέρι θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις σε όλα τα πεδινά που όσο πλησιάζουμε πρός το βράδυ θα ενταθούν,οι άνεμοι βόρειοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση θα κυμανθεί απο -1 έως 0 βαθμούς κελσίου.

 
 Την Τετάρτη προβλέπεται συννεφιά με χιονοπτώσεις κατα περιόδους πυκνές και κατα διαστήματα χιονοθύελλες έως και αργά το βράδυ με αξιοπρεπέστατη χιονόστρωση,οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί απο -3 έως -1 βαθμούς κελσίου,θα σημειωθεί δηλαδή ολικός παγετός.

 
 Τέλος την Πρωτοχρονιά νωρίς το πρωί προβλέπεται συννεφιά με ασθενείς χιονοπτώσεις κατα διαστήματα που μέχρι το μεσημέρι θα έχουν σταματήσει και ο καιρός θα βελτιωθεί,οι άνεμοι βορειοανατολικοί 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -5 έως 1 βαθμούς κελσίου.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι μετακινηθείτε με αυτοκίνητο απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες μαζί σας,προσοχή στους πεζούς καθώς θα επικρατήσει ολικός παγετός κατα τόπους ισχυρός και θα είναι δύσκολο το περπάτημα,και μακριά απο μεγάλα δέντρα και όχι μόνο κατα την ώρα της χιονοθύελλας.
Αν με ρωτούσατε μια εκτίμηση για τα εκατοστά χιονιού στην κωμόπολη της Αγιάς θα εκτιμούσα γύρω στα 15-20cm.Πολύ πιθανόν να είναι και περισσότερα ή και λίγο λιγότερα.
Τα στοιχεία αλλάζουν συνεχώς και δεν είναι εύκολο να κάνουμε ακριβή εκτίμηση εκατοστών.Σίγουρα πάντως θα έχουμε αξιολογότατη χιονόστρωση!


                                                    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου