Τελευταία ανανέωση: 8/11/2019


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15:40 ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4




*** ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE METEO-THESSALIA.GR ***

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Χιόνια σε χαμηλά υψόμετρα στην Θεσσαλία 24/1/2018

Φωτογραφίες αναγνωστών του meteoagia blog καταφθάνουν απο νωρίς το πρωί σήμερα,δείχνοντας για ακόμη μια φορά οτι η πρόγνωσή μου για την Θεσσαλία πήγε αρκετά καλά,άν και η σύγκλιση έγινε νοτιότερα απο ότι έδειχναν τα προγνωστικά στοιχεία,μεταξύ Εύβοιας και Πηλίου.Πράγμα που δεν επέτρεψε να σημειωθούν φαινόμενα στον Κίσσαβο και αυτά ήταν πολύ περιορισμένα και μόνο σε χωριά που βλέπουν στο Αιγαίο (Καρίτσα,Μελιβοία),ενώ απο το ύψος του Μαυροβουνίου και νοτιότερα τα φαινόμενα ήταν πιό αξιόλογα όπως θα δείτε στις παρακάτω φώτο που μου έστειλαν αναγνώστες του blog.

Ωστόσο τα υψόμετρα που σημειώθηκαν χιονοπτώσεις ήταν μέσα στα προβλεπόμενα που είχα δώσει στην πρόγνωσή μου και τα υψόμετρα χιονόστρωσης ξεκινούσαν και απο τα 300-400μ.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο περιοχές της ανατολικής Θεσσαλίας που σημειώθηκε χιονόπτωση-χιονόστρωση όπως μου τις έστειλαν αναγνώστες του blog:


ΜΕΛΙΒΟΙΑ ΑΓΙΑΣ:
Η φωτογραφία μας έρχεται απο την Μελιβοία Αγιάς σε υψόμετρο 400-450μ και είναι του αναγνώστη Στέφανου Τσαλαβούρα.Ο οποίος όπως και με ενημέρωσε χιόνιζε με θερμοκρασία περίπου +1 βαθμούς κελσίου και ξεκίνησε νωρίς το πρωί στις 5 με ελαφρύ πασπάλισμα όπως βλέπετε στην σχετική φώτο.




ΚΑΡΙΤΣΑ ΑΓΙΑΣ: 
Οι επόμενες 2 φωτό μας έρχονται απο την Καρίτσα Αγιάς και σε υψόμετρο 300-350 απο την αναγνώστρια Χαρά Μαγαλιού.Και εδώ παρατηρούμε ελαφρύ πασπάλισμα ίσως και λιγότερο απο την Μελιβοία στην παραπάνω φώτο.




ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ:
Η επόμενες φωτογραφίες έρχονται απο την αναγνώστρια Ευαγγελία Φλώρου και απο την Σκήτη Αγιάς στην περιοχή του Μαυροβουνίου και σε υψόμετρο 300μ.Και εδώ πασπάλισμα νωρίς το πρωί το πιό αξιόλογο απο ολες τις παραπάνω περιοχές όπως βλέπετε στις σχετικές φώτο που ακολουθούν.



Ευχαριστώ θερμά όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του meteoagia blog για τις φωτογραφίες τους που μου έστειλαν,πράγμα που αποτυπώνει την επιτυχία για ακόμα μια φορά της πρόγνωσής μου!
Συνεχίζουμε δυνατά στο πρώτο καιρικό ερασιτεχνικό blog της Θεσσαλίας!
Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!


ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Πάνος Αρχοντής Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Προγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου