Τελευταία ανανέωση: 8/11/2019


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15:40 ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4




*** ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE METEO-THESSALIA.GR ***

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας για Δευτέρα-Τρίτη 27-28/08/18 Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται λίγες νεφώσεις που σταδιακά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες,όπως επίσης στις Σποράδες και στην Εύβοια.Στα νησιά του Αιγαίου ο καιρός θα διατηρηθεί καλοκαιρινός με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές-απογευματινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία 5-6 μποφόρ,ενώ στο Αιγαίο βορειοδυτικοί 4-5 και σταδιακά 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε πτώση στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί απο 19 έως 33 βαθμούς κελσίου,ενώ στα νησιά απο 20 έως 29 βαθμούς κελσίου.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπονται αρχικά νεφώσεις και διαστήματα με ηλιοφάνεια,σταδιακά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

ΑΝΕΜΟΙ: Στο εσωτερικό βόρειοι 3 μποφόρ,ενώ στα παράλια και τις Σποράδες αρχικά βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ που απο το απόγευμα θα ενισχυθούν στα 5-6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Η θερμοκρασία στις μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας θα κυμανθεί απο 20 έως 32 βαθμούς κελσίου (στα παράλια και στα ορεινά υπολογίστε 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΡΙΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Προβλέπεται άστατος καιρός με νεφώσεις οι οποίες νωρίς το πρωί θα δίνουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και τα νησία του Αιγαίου.Νωρίς το πρωί τα φαινόμενα ίσως είναι έντονα στις Σποράδες και στα βορειότερα τμήματα της Εύβοιας,σταδιακά όμως τα φαινόμενα και απο τη βόρεια χώρα θα σταματήσουν και θα σημειωθεί ηλιοφάνεια.

ΑΝΕΜΟΙ: Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι 4-5 και στα ανοιχτά 6 μποφόρ,ενώ στο Αιγαίο επίσης απο βόρειες διευθύνσεις 5-6 και τοπικά και 7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Στα ηπειρωτικά θα κυμανθεί απο 17 έως 33/34 βαθμούς κελσίου,ενώ στα νησία απο 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ

ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ: Νωρίς το πρωί προβλέπεται νεφελώδης καιρός με τοπικές μπόρες,ενώ στις Σποράδες τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα και να συνοδεύονται και απο καταιγίδες γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και θα σημειωθεί ηλιοφάνεια.

ΑΝΕΜΟΙ: Στο εσωτερικό απο διάφορες διευθύνσεις 3 μποφόρ ενώ στα παράλια και τις Σποράδες βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Θα κυμανθεί σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Θεσσαλίας απο 18 έως 32/33 βαθμούς κελσίου (στα παράλια και στα ορεινά 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).


Για να έχετε τον καιρό με το μέρος σας ξέρετε απο που ενημερώνεστε!
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση απο το πρώτο καιρικό blog της Θεσσαλίας meteoagia.blogspot.gr!!
  Για σωστή ενημέρωση fb page:ΚΑΝΕΤΕ LIKE


Επιμέλεια-Σύνταξη Πρόγνωσης:Αρχοντής Παναγιώτης Ερασιτέχνης  Μετεωρολόγος-Προγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου