Τελευταία ανανέωση: 29/6/2018


-Κάθε Τρίτη στις 22:30 το βράδυ στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή ''Θεσσαλική γή'' με παρακολουθείτε live για την πρόγνωση Θεσσαλίας
-Κάθε Δευτέρα στις 09:05 το πρώι με ακούτε για την πρόγνωση επίσης στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή ''Πρωινή Ατζέντα''


***ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ!***

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Πρόγνωση καιρού Αγιάς απο Δευτέρα-Πέμπτη 26-29/11/12


Αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Δευτέρα με τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί,οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη αίθριος ο καιρός με ομίχλες πάλι νωρίς το πρωί και τοπικές νεφώσεις,οι άνεμοι δυτικοι 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 15 βαθμούς κελσίου.Την Τετάρτη αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν,οι άνεμοι νοτιοδυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.


Τέλος την Πέμπτη περιμένουμε πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού που θα γίνει αισθητή κυρίως στην Δυτική Ελλάδα όπου θα σημειωθούν έντονες βροχές και καταιγίδες.
  Στην κομώπολή μας όμως θα έχουμε αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς βροχές κυρίως απο το μεσημέρι και μετά,οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.Για ότι νεότερο για την πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού της Πέμπτης το παρόν δελτίο θα ανανεωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου