Τελευταία ανανέωση: 8/11/2019


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15:40 ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4




*** ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE METEO-THESSALIA.GR ***

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πρόγνωση καιρού Αγιάς απο Δευτέρα-Πέμπτη 17-20/12/12

Σχετικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα με νεφώσεις που κατα περιόδους θα αυξάνονται και θα σημειώνονται ασθενείς και τοπικές βροχές,οι άνεμοι βορειοανατολικοί 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Την Τρίτη σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με νεφώσεις που σταδιακά θα δώσουν βροχές έως και μέτριας έντασης,χιόνια θα πέσουν πάνω απο τα 1.000μ,οι άνεμοι δυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 4 έως 9 βαθμούς κελσίου.

Την Τετάρτη συνέχεια της κακοκαιρίας με βροχές ασθενούς έως και μέτριας έντασης,χιόνια θα πέφτουν στα ορεινά απο τα 800μ,για να κατεβούν σταδιακά στα ημιορεινά και στα 500μ.Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν απο αργά το βράδυ,οι άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 2 έως 6 βαθμούς κελσίου.

Τέλος την Πέμπτη σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός και έτσι περιμένουμε αίθριο καιρό με νεφώσεις κατα περιόδους,οι άνεμοι βόρειοι 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -1 έως 6 βαθμούς κελσίου.




 Υποψήφιες περιοχές για χιονόπτωση και αξιόλογη χιονόστρωση στον Κίσσαβο την Τετάρτη: Ανατολή,Σπηλιά και σοβαρή υποψηφιότητα δίνει και το Μεγαλόβρυσο!!Αξίζει να σημειωθεί οτι πολύ πιθανόν στις παραπάνω περιοχές να υπάρξουν και χιονοθύελλες λόγω των ισχυρών ανέμων που αναμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου