Τελευταία ανανέωση: 22/9/2017 14:07


Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη πρόγνωση Θεσσαλίας στις 09:40 το πρωί στην εκπομπή της Λίτσας Ριζάκη στην Ραδιοφωνία Αγιάς 94,2
***ΠΡΩΤΟΒΡΟΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ***

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

Πρόγνωση Αγιάς Παρασκευή-Κυριακή 6-8/2/15

 Νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές κυρίως το μεσημέρι,ενώ απο το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί αναμένουμε για την Παρασκευή στην κωμόπολη,οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 6 έως 13 βαθμούς κελσίου.

 Το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές κυρίως απο το απόγευμα και κατα την διάρκεια της νύχτας,οι άνεμοι δυτικοί 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 12 βαθμούς κελσίου.


 Τέλος την Κυριακή λίγες βροχές νωρίς το πρωί και τοπικές χιονοπτώσεις πάνω απο τα 1000 μέτρα με  πρόσκαιρη βελτίωση αργότερα,σταδιακή επιδείνωση του καιρού απο αργά το βράδυ με τις χιονοπτώσεις να κατεβαίνουν και στα πεδινά τμήματα και μέσα στην κωμόπολη της Αγιάς,οι άνεμοι βόρειοι 3 μποφόρ που απο αργά την νύχτα θα ενισχυθούν,και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 10 βαθμούς κελσίου (σε σημαντική πτώση απο το βράδυ).


Επειδή ακόμα υπάρχει μεγάλη ρευστότητα στα προγνωστικά στοιχεία,θα υπάρξει νέα ανανέωση τις επόμενες ημέρες στην πρόγνωση της Κυριακής με τα καινούρια και τελικά προγνωστικά στοιχεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου