Τελευταία ανανέωση: 8/11/2019


ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΙΣ 15:40 ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΛΙΣ 99,4




*** ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΕΟ SITE METEO-THESSALIA.GR ***

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πρόγνωση Αγιάς απο Παρασκευή-Καθαρά Δευτέρα 15-18/03/13

 Άστατος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή με νεφώσεις που κατα περιόδους θα αυξάνονται και θα σημειώνονται ασθενείς βροχές,οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 5 έως 14 βαθμούς κελσίου.


 Το Σάββατο προβλέπεται συννεφιά που κατα περιόδους θα δίνει λίγες ασθενείς και τοπικές βροχές,ενώ θα χιονίζει ασθενώς πάνω απο τα 400 μέτρα,οι άνεμοι βόρειοι 2-3 μποφόρ και η θερμοκρασία σε σημαντική πτώση θα κυμανθεί απο 0 έως 7 βαθμούς κελσίου.


 Την Κυριακή σχετικά αίθριος θα είναι ο καιρός με νεφώσεις που κατα περιόδους θα αυξάνονται,παγετός θα σημειωθεί νωρίς το πρωί,οι άνεμοι βόρειοι 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο -2 έως 11 βαθμούς κελσίου.



Τέλος την Καθαρά Δευτέρα σχεδόν αίθριος προβλέπεται ο καιρός με αραιές νεφώσεις,οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και προς το απόγευμα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές,οι άνεμοι δεν φαίνεται να είναι σύμμαχοι στο πέταγμα του χαρταετού και θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις 2 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου