Τελευταία ανανέωση: 21/11/2017 14:28

-Καθε Δευτέρα και Πέμπτη με ακούτε ζωντανά για την πρόγνωση Θεσσαλίας στις 09:40 το πρωί στην εκπομπή της Λίτσας Ριζάκη στην Ραδιοφωνία Αγιάς
-Κάθε Τρίτη στις 22:30 το βράδυ στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή ''Θεσσαλική γή'' με παρακολουθείτε live για την πρόγνωση Θεσσαλίας***ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/11 ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ***

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

Πρόγνωση Αγιάς Δευτέρα-Κυριακή 21-27/12/15 Αίθριος καιρός με ομίχλες

  Αίθριος προβλέπεται για την Δευτέρα ο καιρός στην κωμόπολη με τοπικά περιορισμένη την ορατότητα το βράδυ και νωρίς το πρωί,οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 0 έως 12 βαθμούς κελσίου.

  Την Τρίτη αίθριος καιρός με τοπικές ομίχλες το βράδυ και νωρίς το πρωί,οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 1 έως 13 βαθμούς κελσίου.


 Την Τετάρτη και την Πέμπτη αίθριος ο καιρός ενώ και πάλι το βράδυ και νωρίς το πρωί θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες,οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία σε σημαντική άνοδο θα κυμανθεί απο 2 έως 16 βαθμούς κελσίου.

 Την Παρασκευή (Χριστούγεννα) αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις,οι άνεμοι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 έως 15 βαθμούς κελσίου.


Τέλος με τα σημερινά (20/12/15) διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το Σάββατο και την Κυριακή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με νεφώσεις κατα περιόδους,οι άνεμοι βόρειοι 2 μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί απο 3 έως 12 βαθμούς κελσίου.


                              ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!


     Επιμέλεια-Σύνταξη Πρόγνωσης:Αρχοντής Παναγιώτης Ερασιτέχνης Μετεωρολόγος-Προγνώστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου