Τελευταία ανανέωση: 29/6/2018


-Κάθε Τρίτη στις 22:30 το βράδυ στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή ''Θεσσαλική γή'' με παρακολουθείτε live για την πρόγνωση Θεσσαλίας
-Κάθε Δευτέρα στις 09:05 το πρώι με ακούτε για την πρόγνωση επίσης στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή ''Πρωινή Ατζέντα''


***ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ!***

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Πρόγνωση Θεσσαλίας 11/1-13/1


Την Παρασκευή 11/1 θα υπάρχουν νεφώσεις ερχόμενες από τα δυτικά, που πρόσκαιρα νωρίς το πρωί ίσως αφήσουν ένα ψιλόβροχο στις πόλεις της θεσσαλίας.Το υπόλοιπο της ημέρας θα κυλήσει με βελτίωση, καθώς τα όποια φαινόμενα θα έχουν σταματήσει και θα υπάρξουν σημαντικά ανοίγματα..Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στα πεδινά και τοπικά και πρόσκαιρα έως μέτριοι στα ορεινά από νότιες διευθύνσεις.
Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί σε Τρίκαλα,Καρδίτσα από 3 έως 11 βαθμούς,σε Λάρισα από 3 έως 11 βαθμούς και σε Βόλο από 7 έως 12 βαθμούς .

Το Σάββατο 12/1 τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρχουν εκ νέου νεφώσεις από τα δυτικά όπου δεν αποκλείεται να δώσουν κάποιες τοπικές βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά ,κυρίως στα δυτικά του διαμερίσματος. Προς τις μεσημβρινές ώρες ίσως τοπικά να επηρεαστεί και η υπόλοιπη θεσσαλία με ψιλόβροχο πρόσκαιρου χαρακτήρα. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν και ανοίγματα στον καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε Τρίκαλα,Καρδίτσα και Λάρισα από 5 έως 10 βαθμούς και σε Βόλο από 7 έως 12 βαθμούς.

Την Κυριακή 13/1 ο καιρός θα κυλήσει με λίγες αραιές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε Τρίκαλα,Καρδίτσα και Λάρισα από -1 έως 10 βαθμούς και σε Βόλο από 5 έως 11 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου