Τελευταία ανανέωση: 14/12/2017 14:34


-Κάθε Τρίτη στις 22:30 το βράδυ στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή ''Θεσσαλική γή'' με παρακολουθείτε live για την πρόγνωση Θεσσαλίας***ΥΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΩ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ***

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Πρόγνωση Θεσσαλίας 11/1-13/1


Την Παρασκευή 11/1 θα υπάρχουν νεφώσεις ερχόμενες από τα δυτικά, που πρόσκαιρα νωρίς το πρωί ίσως αφήσουν ένα ψιλόβροχο στις πόλεις της θεσσαλίας.Το υπόλοιπο της ημέρας θα κυλήσει με βελτίωση, καθώς τα όποια φαινόμενα θα έχουν σταματήσει και θα υπάρξουν σημαντικά ανοίγματα..Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στα πεδινά και τοπικά και πρόσκαιρα έως μέτριοι στα ορεινά από νότιες διευθύνσεις.
Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί σε Τρίκαλα,Καρδίτσα από 3 έως 11 βαθμούς,σε Λάρισα από 3 έως 11 βαθμούς και σε Βόλο από 7 έως 12 βαθμούς .

Το Σάββατο 12/1 τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρχουν εκ νέου νεφώσεις από τα δυτικά όπου δεν αποκλείεται να δώσουν κάποιες τοπικές βροχές στα πεδινά και λίγα χιόνια στα ορεινά ,κυρίως στα δυτικά του διαμερίσματος. Προς τις μεσημβρινές ώρες ίσως τοπικά να επηρεαστεί και η υπόλοιπη θεσσαλία με ψιλόβροχο πρόσκαιρου χαρακτήρα. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρχουν και ανοίγματα στον καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε Τρίκαλα,Καρδίτσα και Λάρισα από 5 έως 10 βαθμούς και σε Βόλο από 7 έως 12 βαθμούς.

Την Κυριακή 13/1 ο καιρός θα κυλήσει με λίγες αραιές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε Τρίκαλα,Καρδίτσα και Λάρισα από -1 έως 10 βαθμούς και σε Βόλο από 5 έως 11 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου