Τελευταία ανανέωση: 14/12/2017 14:34


-Κάθε Τρίτη στις 22:30 το βράδυ στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή ''Θεσσαλική γή'' με παρακολουθείτε live για την πρόγνωση Θεσσαλίας***ΥΨΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΝΩ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ***

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

Πρόγνωση Θεσσαλίας 5-6/1


Για το Σάββατο 5/1 αναμένεται να ξεκινήσει η μέρα με λίγες τοπικές νεφώσεις που σταδιακά προς το βράδυ θα πυκνώνουν και θα δώσουν λίγες βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά άνω των 1000 μέτρων κατά Μ.Ο. .Από το βράδυ επίσης αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και εξασθένηση των φαινομένων νωρίς το πρωί.. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα 2-3 μποφόρ στην πεδινή θεσσαλία και στην ορεινή εως 4 μποφόρ..
Η θερμοκρασία σε Τρίκαλα,Καρδίτσα και Λάρισα θα κυμανθεί από 2 εως 10 βαθμούς και σε Βόλο από 6 εως 12..

Για την Κυριακή των θεοφανείων θα επικρατήσουν λίγες αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα ίσως είναι αυξημένες με λίγα τοπικά φαινόμενα στα πεδινά και με την μορφή χιονιού πάνω απο τα 400 περίπου μέτρα  . Οι άνεμοι σε περαιτέρω πρόσκαιρη ενίσχυση σε όλη την θεσσαλία. Στα πεδινά 3-4 μποφόρ και στα ορεινά 5-6 μποφόρ σε Κίσσαβο και Πήλιο πρόσκαιρα και 7 μποφόρ..
Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση θα κυμανθεί Τρίκαλα,Καρδίτσα και Λάρισα από 2 εως 7 βαθμούς και σε Βόλο από 5 εως 8 βαθμούς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου