Τελευταία ανανέωση: 29/6/2018


-Κάθε Τρίτη στις 22:30 το βράδυ στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή ''Θεσσαλική γή'' με παρακολουθείτε live για την πρόγνωση Θεσσαλίας
-Κάθε Δευτέρα στις 09:05 το πρώι με ακούτε για την πρόγνωση επίσης στην τηλεόραση του ASTRA TV και στην εκπομπή ''Πρωινή Ατζέντα''


***ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ!***

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Πρόγνωση Θεσσαλίας 16-18/1/13


Την Τετάρτη 16/1 η μέρα θα ξεκινήσει με λίγες νεφώσεις που σταδιακά μέχρι το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά.. Οι άνεμοι θα πνέουν στα 3 με 4 μποφόρ στην πεδιάδα και τα 6 ίσως τοπικά και τα 7 από νότιες διευθύνσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε Τρίκαλα,Καρδίτσα από 4 έως 12 βαθμούς , σε Λάρισα από 7 έως 13 βαθμούς και σε Βόλο από 9 έως 14 βαθμούς.

Την Πέμπτη 17/1 θα είναι ποιο μουντό το σκηνικό με βροχες σχεδόν σε όλη την θεσσαλία και χιόνια στα ορεινά , με λίγα τοπικά ανοίγματα στα ανατολικά.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στα πεδινά τμήματα και στα ορεινά έως μέτριοι από νότιες διευθύνσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε Τρίκαλα,Καρδίτσα και Λάρισα από 4 έως 12 βαθμούς και σε Βόλο από 7 έως 13 βαθμούς.

Την Παρασκευή 18/1 θα συνεχίζονται οι τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος του διαμερίσματος σταδιακά όμως μετά το μεσημέρι θα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως μέτριοι.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε Τρίκαλα,Καρδίτσα και Λάρισα από 4 έως 12 βαθμούς και σε Βόλο από 7 έως 13 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου